Open dag Lunet aan de Snel

Heerlijk zonnetje, prettige muziek van gitaarduo DEWITT en een prachtige omgeving in voorjaarsbloei; ideale omstandigheden tijdens de open dag van Waterfort Lunet aan de Snel op zaterdag 12 mei. Naast het bezichtigen van het gerenoveerde fort, konden bezoekers een lezing van Wim Uijttewaal over water bijwonen en bij stands van het Waterschap en drinkwaterbedrijf Vitens informatie krijgen over wateroverlast en waterkwaliteit.

 

 • Nieuws

  Nieuws

  Wij informeren u over Polder Blokhoven, het Eiland van Schalkwijk en het thema water. Ook voor actualiteiten betreffende Hollandse Waterlinie en Stelling van Honswijk kunt op de nieuwspagina terecht.

  Naar het nieuws
 • Agenda

  Agenda

  Wilt u weten wat er op Lunet aan de Snel en in de omgeving te doen is? Of wat er nog meer op het gebied van water en waterlinie georganiseerd wordt? Via onze agenda houden wij u op de hoogte.

  Naar de agenda
 • Galerij

  Galerij

  In de galerij ziet u beelden van de restauratie, krijgt u een indruk van de omgeving en tonen we met oude opnames hoe de Lunet er vroeger uitzag. Ook kunt u een aantal video's over de waterlinie bekijken.

  Naar de galerij

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.