Groot succes Likkebaarden langs de Linie !

Op 2 en 3 juni was Waterfort Lunet aan de Snel het beginpunt van een zeer succesvolle editie van Likkebaarden langs de Linie. Tijdens deze culinaire en culturele trip door de Nieuwe Hollandse Waterlinie konden bezoekers zowel zaterdag als zondag genieten van heerlijke gerechten en mooie optredens uit de Kromme Rijnstreek.

Op het terras van de Lunet kregen de ‘Lekkerbekken aan de Lek’ behalve een welkomstdrankje en een voorafje, ook enkele aantrekkelijke dansacts voorgeschoteld. De danseressen van Olga van Koningsbrugge, gehuld in fraaie outfits, maakten met hun choreografie gebruik van meerdere onderdelen van het Waterfort, zoals de trap naar het boventerrein, de balustrade op de kazerne, de golfgoot en de opstelplaatsen voor de geplande watertoestellen.

Na een korte rondleiding over het pas gerestaureerde Lunet aan de Snel, vertrokken de gasten per boot naar Fort Everdingen en Fort Honswijk voor het vervolg van het programma. Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger uit Houten.

 • Feest

  Fortreffelijke feestlocatie

  Lunet aan de Snel is een echte aanrader als u een locatie zoekt voor een feestelijke bijeenkomst. En bij mooi weer is het grote terras voor de kazerne ideaal voor een barbecue, buitenborrel of zomers diner.

  Naar verhuur Lunet
 • Trouwen

  Unieke trouwlocatie

  Als u trouwplannen heeft, kunt u op Lunet aan de Snel terecht voor uw bruiloft, trouwreportage én huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord op deze historische trouwlocatie midden in het groen!

  Naar verhuur Lunet
 • Vergaderen

  Verrassende vergaderlocatie

  Zoekt u een stoere en groene vergaderlocatie? Dan is Lunet aan de Snel een perfecte optie. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en u loopt zo vanuit de vergaderruimte de natuur in!

  Naar verhuur Lunet

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.