Monumentenweekend 2018

In het monumentenweekend (8 en 9 september) ontving stichting Lunet aan de Snel na een rustig verlopen zaterdag op de zondag behoorlijk wat geïnteresseerden in het Waterfort. Op deze heerlijke nazomerdag druppelden de hele dag groepjes bezoekers binnen. Men kon op eigen gelegenheid het terrein en de kazerne bekijken, maar ook aansluiten bij een rondleiding. Tijdens een presentatie kreeg men niet alleen informatie over het gerestaureerde Lunet, maar werd ook verteld over de projecten die er tot ontwikkeling worden gebracht. Kinderen konden zich vermaken door op een creatieve manier bootjes in elkaar te zetten en deze vervolgens in de ‘golfgoot’ te water te laten.

Het nut van Monumentendag werd maar weer eens bewezen door de veel gehoorde reactie: "we wonen hier nu al zo lang in de buurt, maar hebben eigenlijk nooit geweten dat Lunet aan de Snel zo'n geweldige locatie is." Goed dus om de deuren van ons cultureel erfgoed af en toe eens open te zetten en het publiek kennis te laten maken met onverwacht mooie plekjes!

 • Feest

  Fortreffelijke feestlocatie

  Lunet aan de Snel is een echte aanrader als u een locatie zoekt voor een feestelijke bijeenkomst. En bij mooi weer is het grote terras voor de kazerne ideaal voor een barbecue, buitenborrel of zomers diner.

  Naar verhuur Lunet
 • Trouwen

  Unieke trouwlocatie

  Als u trouwplannen heeft, kunt u op Lunet aan de Snel terecht voor uw bruiloft, trouwreportage én huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord op deze historische trouwlocatie midden in het groen!

  Naar verhuur Lunet
 • Vergaderen

  Verrassende vergaderlocatie

  Zoekt u een stoere en groene vergaderlocatie? Dan is Lunet aan de Snel een perfecte optie. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en u loopt zo vanuit de vergaderruimte de natuur in!

  Naar verhuur Lunet

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.