Downloaden AR-app Waterstaat

Op het unieke uitkijkpunt van Lunet aan de Snel, boven op de Remise, is een bijzonder kunstwerk gerealiseerd. Het kunstwerk Waterstaat en de gelijknamige app verbeelden samen op een kunstzinnige manier zes verschillende thema's over water.

Download de Augmented Reality app Waterstaat voor de beste beleving van het kunstwerk en het omliggende gebied. Tik hiervoor op onderstaand Apple of Google logo. Open vervolgens op het uitkijkpunt de AR-app en richt je mobiele telefoon op de omgeving. Verken het landschap en ontdek allerlei digitale elementen. Laat je verrassen!

Compatibiliteit: Google Android 7.0 en hoger. iPhone iOS 12.0 of nieuwer.

Apple and the Apple Logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.

Realisatie Kunstwerk en App

Kunstwerk en App zijn gerealiseerd door samenwerking tussen Provincie Utrecht, Gemeente Houten, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Stichting Fluid Future, Stichting Lunet aan de Snel, kunstenaar Geert Mul en digital artist Sander Veenhof.

De fondsen en subsidiegevers die hebben bijgedragen aan het kunstwerk Waterstaat en de AR App Waterstaat zijn: Mondriaan Fonds, Provincie Utrecht, BPD Cultuurfonds, HDSR (Blauwe Bewoners), K.F. Hein Fonds, Fentener van Vlissingenfonds, Gemeente Houten en Stichting Lunet aan de Snel.

 • Feest

  Fortreffelijke feestlocatie

  Lunet aan de Snel is een echte aanrader als u een locatie zoekt voor een feestelijke bijeenkomst. En bij mooi weer is het grote terras voor de kazerne ideaal voor een barbecue, buitenborrel of zomers diner.

  Naar verhuur Lunet
 • Trouwen

  Unieke trouwlocatie

  Als u trouwplannen heeft, kunt u op Lunet aan de Snel terecht voor uw bruiloft, trouwreportage én huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord op deze historische trouwlocatie midden in het groen!

  Naar verhuur Lunet
 • Vergaderen

  Verrassende vergaderlocatie

  Zoekt u een stoere en groene vergaderlocatie? Dan is Lunet aan de Snel een perfecte optie. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en u loopt zo vanuit de vergaderruimte de natuur in!

  Naar verhuur Lunet

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.