Contact

Wilt u op Lunet aan de Snel ruimte huren voor uw activiteit, heeft u een vraag of zou u vrijwilliger willen worden, gebruik dan onderstaand contactformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord! Een berichtje sturen via ons e-mailadres kan natuurlijk ook.

Lunet aan de Snel

Vragen over ons fort en de Stelling van Honswijk? Meer weten over rondleidingen of het huren van ruimte? Stuur ons een bericht.

E-mail:    mail@lunetaandesnel.nl
Website: www.lunetaandesnel.nl

Waterfort

Heeft u vragen over dit educatieve project of wilt u met uw schoolklas(sen) een dag of dagdeel naar het Waterfort, laat het ons weten.

E-mail:     mail@waterfort.nl
Website:  www.waterfort.nl

Schootsveld

Heeft u vragen over het project Schootsveld of heeft u goede ideeën voor een Bloeiend Blokhoven, neem dan contact met ons op.

E-mail:     mail@schootsveld.nl
Website:  www.schootsveld.nl

Contactformulier

 • * velden zijn verplicht.


Parkeren

Aan de voet van de Lekdijk in Schalkwijk is tussen Fort Honswijk en Lunet aan de Snel een parkeerterrein aangelegd. Bezoekers van beide forten kunnen hiervan gebruikmaken. Het terrein biedt plaats aan ruim 120 auto’s en 3 bussen. Aan het einde van de parkeerplaats kunt u via een pad naar de ingang van Lunet aan de Snel wandelen. Parkeren is gratis.

Minder Mobiel?

Bent u slecht ter been of afhankelijk van invalidenvervoer, dan hoeft u natuurlijk niet via de parkeerplaats. Laat het ons weten en wij regelen dat u voor de deur kunt worden afgezet! In de kazerne is ook een invalidentoilet aanwezig.

Route

Wanneer u voor een bezoek aan ons fort in Google Maps uw route wilt bepalen, kies dan Parkeerplaats Fort Honswijk/Lunet aan De Snel als bestemming:

Locatie

Locatie Lunet aan de Snel: Lekdijk 56b, 3998 NJ Schalkwijk. Gelegen naast Fort Honswijk.

 • Feest

  Fortreffelijke feestlocatie

  Lunet aan de Snel is een echte aanrader als u een locatie zoekt voor een feestelijke bijeenkomst. En bij mooi weer is het grote terras voor de kazerne ideaal voor een barbecue, buitenborrel of zomers diner.

  Naar verhuur Lunet
 • Trouwen

  Unieke trouwlocatie

  Als u trouwplannen heeft, kunt u op Lunet aan de Snel terecht voor uw bruiloft, trouwreportage én huwelijksceremonie. Geef elkaar het jawoord op deze historische trouwlocatie midden in het groen!

  Naar verhuur Lunet
 • Vergaderen

  Verrassende vergaderlocatie

  Zoekt u een stoere en groene vergaderlocatie? Dan is Lunet aan de Snel een perfecte optie. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en u loopt zo vanuit de vergaderruimte de natuur in!

  Naar verhuur Lunet

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.