Contact

Wilt u op Lunet aan de Snel ruimte huren voor uw activiteit, heeft u een vraag of zou u vrijwilliger willen worden, gebruik dan onderstaand contactformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord! Een berichtje sturen via ons e-mailadres kan natuurlijk ook.

Lunet aan de Snel

Vragen over ons fort en de Stelling van Honswijk? Meer weten over rondleidingen of het huren van ruimte? Stuur ons een bericht.

E-mail:    mail@lunetaandesnel.nl
Website: www.lunetaandesnel.nl

Waterfort

Heeft u vragen over dit educatieve project of wilt u met uw schoolklas(sen) een dag of dagdeel naar het Waterfort, laat het ons weten.

E-mail:     mail@waterfort.nl
Website:  www.waterfort.nl

Schootsveld

Heeft u vragen over het project Schootsveld of heeft u goede ideeën voor een Bloeiend Blokhoven, neem dan contact met ons op.

E-mail:     mail@schootsveld.nl
Website:  www.schootsveld.nl

Contactformulier

 • * velden zijn verplicht.


Parkeren

Aan de voet van de Lekdijk in Schalkwijk is tussen Fort Honswijk en Lunet aan de Snel een parkeerterrein aangelegd. Bezoekers van beide forten kunnen hiervan gebruikmaken. Het terrein biedt plaats aan ruim 120 auto’s en 3 bussen.

Locatie

Locatie Lunet aan de Snel: Lekdijk 56b, 3998 NJ Schalkwijk. Gelegen naast Fort Honswijk.

 • Nieuws

  Nieuws

  Wij informeren u over Polder Blokhoven, het Eiland van Schalkwijk en het thema water. Ook voor actualiteiten betreffende Hollandse Waterlinie en Stelling van Honswijk kunt op de nieuwspagina terecht.

  Naar het nieuws
 • Agenda

  Agenda

  Wilt u weten wat er op Lunet aan de Snel en in de omgeving te doen is? Of wat er nog meer op het gebied van water en waterlinie georganiseerd wordt? Via onze agenda houden wij u op de hoogte.

  Naar de agenda
 • Galerij

  Galerij

  In de galerij ziet u beelden van de restauratie, krijgt u een indruk van de omgeving en tonen we met oude opnames hoe de Lunet er vroeger uitzag. Ook kunt u een aantal video's over de waterlinie bekijken.

  Naar de galerij

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.